3D virtual tours

3D tours, gebaseerd op de Matterport technologie

Qualipix, de specialist in West-Vlaanderen en de kustregio, biedt hoogwaardige 3D virtuele tours van woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Met onze geavanceerde technologie brengen we uw vastgoed tot leven, waardoor potentiële kopers of huurders een gedetailleerd en realistisch beeld krijgen van het pand. Onze 3D tours, gebaseerd op Matterport-technologie, bieden een breed scala aan voordelen die uw vastgoedmarketing naar een hoger niveau tillen.

Realistische Weergave:

Onze 3D tours zorgen voor een ongeëvenaarde realistische weergave van uw pand. Door gebruik te maken van Matterport-technologie, kunnen we elk detail van het interieur vastleggen, van de textuur van de muren tot de lay-out van de kamers. Dit geeft potentiële kopers of huurders een nauwkeurige en levensechte indruk van het pand, waardoor ze beter geïnformeerd en meer overtuigd zijn van hun keuze.

Tijdbesparend:

Traditionele bezichtigingen kunnen tijdrovend zijn, zowel voor de verkoper als voor de potentiële koper. Met onze 3D virtuele tours kunnen geïnteresseerden op elk gewenst moment en vanuit elke locatie het pand bezichtigen. Dit vermindert het aantal noodzakelijke fysieke bezichtigingen aanzienlijk, wat tijd bespaart voor beide partijen en het verkoop- of verhuurproces versnelt.

Toegankelijkheid:

Een van de grootste voordelen van onze 3D tours is de toegankelijkheid. Potentiële klanten kunnen de virtuele tour op elk moment van de dag bekijken, ongeacht hun geografische locatie. Dit is vooral nuttig voor internationale kopers of huurders die niet in de buurt van het pand wonen, zoals bij vakantieverhuur. Hierdoor vergroot u uw bereik en trekt u een breder publiek aan.

Verhoogde Betrokkenheid:

Interactieve 3D tours houden de aandacht van de kijkers langer vast dan traditionele foto’s. Door de interactieve elementen kunnen kijkers op eigen tempo door het pand navigeren en zich meer betrokken voelen bij de presentatie. Dit verhoogt de kans dat zij een weloverwogen beslissing nemen en zich sterker verbonden voelen met het pand.

Snellere Verkoop of Verhuur:

Door de gedetailleerde en toegankelijke aard van onze 3D tours kunnen potentiële klanten snel en effectief een beslissing nemen zonder de noodzaak van meerdere fysieke bezichtigingen. Dit leidt vaak tot snellere verkoop- of verhuurtransacties, wat gunstig is voor zowel verkopers als verhuurders.

Toepassingen voor Verschillende Markten:

 • Koopmarkt: Onze 3D tours zijn ideaal voor de verkoop van huizen en appartementen. Ze geven een volledig beeld van het pand, wat helpt bij het aantrekken van serieuze kopers.
 • Vakantieverhuur: Voor vakantieverhuur zijn onze 3D tours bijzonder nuttig. Aangezien potentiële huurders vaak niet in de buurt van het getoonde pand wonen, biedt een virtuele tour een uitstekende manier om het pand op afstand te verkennen en te ervaren.
 • Kies voor Qualipix en geef uw vastgoedpresentatie een innovatieve en effectieve boost. Met onze 3D virtuele tours kunt u rekenen op een hogere betrokkenheid, snellere transacties en een breder bereik van potentiële klanten.

  Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

  Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

  PORTFOLIO

  Zakelijke portretten

  Productfotografie

  Uw bedrijfsvastgoed

  Vastgoedfotografie

  Hoogtefotografie

  360° fotografie

  Rate this page

  Op de hoogte blijven?

  Abonneer op onze nieuwsbrief