cv fotograaf

Professioneel CV

U wenst zich voor te stellen aan een recruiter of potentiële werkgever. Dan wil u zich toch van uw beste kant laten zien. Dit doet u niet enkel met een professioneel CV die kwa inhoud goed in mekaar zit. Neen, we leven in een visuele maatschappij dus is het ook belangrijk om een goede foto in uw cv op te nemen. Kijk gerust even op onze pagina zakelijke fotografie of naar de rest van onze portfolio.

Wie zal dit fotograferen?

Er zijn tal van mensen die uw foto kunnen nemen. Te beginnen met de selfie. Maar misschien is er een huwelijksfeest in aantocht waarop die ene zatte nonkel opnieuw wat foto's zal schieten,... U begrijpt het al...

Wenst u een professioneel portret dat een positieve indruk nalaat op een mogelijke werkgever, dan is het belangrijk om die door een goede en ervaren fotograaf te laten nemen.

Portretfotografie Brugge

En daar komt Portretfotografie Brugge in de picture! Het maken van goede portretten in de studio of op locatie is onze specialiteit.

Bekijk even onze portfolio en u zult onmiddellijk tal van mooie foto's zien op verschillende locaties. Het zijn stuk voor stuk portretten die een persoonlijkheid uitstralen.

We zijn immers heel bedreven in het portretteren van mensen, waarbij we de schoonheid van elk individu naar boven halen. Fotografie als kunts. Een foto neem je niet, een foto maak je.

Details

Het verschil zit vaak in de details, waar niet geoefende fotografen vaak niet op letten : Het gebruik van alle technische vaardigheden, het uitkiezen van de juiste achtergrond, het creëren van sfeer in de foto, het correct plaatsen van de focus, het kiezen van de juiste uitsnede.

Deze en nog vele andere elementen zijn de redenen waarom een professionele fotograaf een langdurige opleiding heeft gevolgd. Tel daarbij een jarenlange werkervaring en je weet meteen waarom een echte cv fotograaf of portretfotograaf het verschil maakt.

Zwart wit of kleur

Toch blijven er voor u als klant voldoende keuzes. Heb je liever zwart wit foto's of ga je voor kleur? Geef je de voorkeur aan een klassiek portret of zie je het eerder creatief?

Veel zal natuurlijk afhangen voor welke soort functie u een sollicitatiebrief wil opstellen. Tijdens de fotosessie is het uiteraard mogelijk om verschillende foto's in verschillende stijlen te nemen. Zodoende kunnen we anticiperen op toekomstige behoeften.

Sociale media

Uiteraard kunnen uw prachtige foto's ook gebruikt worden op uw online accounts. Via het platform Linkedin of via andere online publicaties kan men meerdere keren uw cv downloaden of kunt u een sollicitatie uitvoeren.

U kunt er uw curriculum vitae uploaden en uw e mailadres nalaten. Als dit gepaard gaat met een verzorgde fotografie, dan maakt u nog meer indruk op een recruiter of werkgever.

Nabewerking

In tegenstelling tot de selfies en de foto's die door de "zatte nonkel" genomen worden, komen onze foto's niet zomaar uit de camera gerold.

Neen, ze ondergaan nog een nabewerking waarbij de kleine details verder verfijnd worden. Als fotograaf weten we hier correct mee om te gaan. Voor een cv foto mogen we onze creativiteit niet botvieren. Het gaat enkel om heel kleine aanpassingen die uw foto als kandidaat nog perfecter maken.

Uw persoonlijke online galerij

Enkele weken na de shoot ontvangt u een selectie van de gemaakte foto's in uw persoonlijke online galerij. U kiest er de tien foto's die in de prijs van de shoot begrepen zijn en eventuele extra foto's. Deze worden tenslotte per e mail met een WeTransfer link aan u bezorgd.

Uw eigen zaak en eigen website

Misschien solliciteert u niet voor een job, maar hebt u een eigen zaak. Dan is het eveneens belangrijk dat u een mooie foto door een fotograaf laat nemen. Mogelijke klanten meten vaak uw prestaties af aan de aantrekkelijkheid van uw website.

Boost uw zaak en uw carrière door het goed verzorgen van uw online aanwezigheid. Toon in foto's met persoonlijkheid uw passie voor uw vak. Zorg dat de foto's wat vertellen aan uw potentiële klanten.

Verleid ze tot het zich abonneren op uw nieuwsbrief...

Werk voor dit alles met een freelance fotograaf die alles goed in beeld kan brengen. enkel dan krijgt uw website die prachtige foto's die de klanten aantrekken. Het zorgt er ook voor dat de gemiddelde beoordeling op zoekmachines als Google de hoogte in gaat.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief