Klanten getuigen

Reviews van onze klanten


Mabel Lingier


Hey, ik had hele goede foto's verwacht maar deze overtreffen echt alles! Sommige heel duidelijk van jou en anderen van Ann, maar van beide kan ik moeilijk beschrijven hoe "content" ik ben.

Sharon Debaene


Zeer mooie en aangename familie fotoshoot. De fotograaf stond open voor inspraak en creativiteit. Alsook zijn eigen professionaliteit kwam mooi aan bod. Waardoor het eindresultaat PRACHTIG is! Een portret fotoshoot staat zeker op mijn verlanglijstje, voor de prijs moet ik niet wachten, wel door de corona.

Rani Depla


Was een aangename ervaring, genoten van de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat je je zelfzeker voelt, zeker aan te raden!

Camille Meuleman


Vincent stelt zich zeer professioneel op. Hij bezorgt snel de foto's en is top om mee samen te werken!

Ilse Vandewiele, mama Claris


Het was leuk samenwerken met Vincent. Mijn tienerdochter vond het een leuke ervaring en ik leerde enkele verborgen parels kennen in Brugge. Zeker een aanrader!

Carmen Tomme


Zeer correcte en betrouwbare samenwerking. De fotograaf neemt zijn tijd en bezorgt de foto's nadien snel. Zeker leuk om meteen het resultaat te zien, voor herhaling vatbaar!

Johan Van Wonterghem, oom van Amélie


Nog eens bedankt voor de leuke en aangename fotoshoot. We waren allebei heel aangenaam verrast en onder de indruk. We hadden geen flauw idee wat er ons te wachten stond, maar bij het naar buitengaan kwam de woorden "vet cool" "toffe gasten" en "ik zweet ervan" uit de mond van Amélie. Betere complimenten kan je van een tiener niet verwachten.

Nathalie Decraene


Wij zijn alvast super tevreden van de fotoshoot, de super fotograaf en de fantastische foto's die we super snel ontvangen hebben! Dikke merci voor de eerste, maar zeker niet de enigste samenwerking.

Marian Debaillie


Hartelijk dan om de foto's door te sturen, dan nog in hoge en lage resolutie. In kleur ook want dat hadden we nog niet. Ik heb je site en je werk even bekeken, héél mooi en zeer frisse, duidelijke website. Succes nog!

Ook geïnteresseerd in een shoot?

Bekijk hier ons portfolio of neem contact met ons op!

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief