Bedrijfsvastgoed

Qualipix - ook voor uw professionele vastgoedfotografie

Hoewel de naam het niet direct laat uitschijnen, staat Qualipix ook in voor professionele vastgoed foto's die de potentiële kopers van uw bedrijfspand of woning zullen onthouden.

Wenst u daarentegen onze portfolio in de andere fotografie domeinen te bekijken ? Klik dan hier.

Echte aanrader

Het werken met een professionele vastgoed fotograaf is een echte aanrader. Met mooie foto's brengt hij uw pand zodanig in beeld dat geïnteresseerde huurders of kopers u veel sneller zullen contacteren.

Vastgoed fotografen gebruiken hiervoor speciale camera apparatuur wat zich weerspiegelt in de foto's. De realisaties van een vastgoed fotograaf trekken de kijker aan. Of dit nu eenvoudig online of offline is, dit speelt geen rol

Immo fotograaf - professionele begeleiding

Het gaat bij vastgoed fotografie niet enkel over prachtige foto's. Nee, een aangename samenwerking die leidt tot een succesvolle verkoop of verhuur is in de eerste plaats van groot belang. Wij zijn ook actief in de regio's rond Brugge.

Makelaar of particulier

Het maakt ons niet uit of we de foto's nemen voor een bedrijfsleider, makelaar of een particulier - eigenaar. U kunt op ons een beroep doen voor een fotoreportage van zowel het exterieur van het pand en/of voor interieurfotografie.

Een eigenaar én het vastgoedkantoor willen vooral een professionele fotograaf die een opdracht op een goeie manier kan fotograferen en die er voor zorgt dat de foto's snel geleverd worden.

Enkele voorbeelden uit de vastgoed fotografie

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

bewerking

Uiteraard zijn wij super professionals die ook onze weg kennen in de bewerking van uw foto's. Staat er net een kraan in de buurt van het pand ? Geen probleem.

We zorgen er voor dat met onze realisaties uw online inlassing of de foto in het drukwerk van makelaars u ongetwijfeld succes oogst bij de toekomstige bewoner van het pand.

Meerwaarde

Met een professionele fotoshoot kunt u de meerwaarde van de woning of appartement in de verf zetten. We creëren de juiste sfeer met onze foto's zodat deze in het oog springen.

Soms denkt men zelf met een eigen camera even mooie foto's te kunnen nemen. Niets is minder waar. Een fotograaf is opgeleid en gespecialiseerd om uw project mooi in beeld te plaatsen. Daarbij speelt de camera apparatuur een grote rol. Professionele vastgoedfotografie is een onderwerp dat de nodige kennis vergt.

Wenst u daarenboven een advertentie door ons te laten ontwerpen voor een online of offline medium ? Ook hier zorgen wij voor professionele foto's en een correcte oplevering volgens uw wensen.

Immo expertise

Bedrijfsfotografie Brugge heeft de expertise in huis om u mooie foto's en een snelle levering te garanderen. Vooraf bespreken we graag het project met u zodat u met deze duidelijke communicatie een concreet zicht hebt over onze werkwijze en onze diensten.

Daarbij voldoen wij maximaal aan uw verwachtingen. Vooraleer de reportage aan te vatten zorgen wij ook dat we voorbereid zijn. We spenderen de nodige tijd om uw pand super professioneel te fotograferen.

Contacteer ons gerust vrijblijvend

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf, woning of appartement door een professional te laten fotograferen ? Neem dan gerust contact met ons op zodat we uw vastgoed project in detail kunnen bespreken. We nemen een kijkje naar de indeling van het gebouw zodat we de fotoreportage op de best mogelijke manier kunnen uitvoeren. Daarbij bepalen we ook de gewenste datum voor het ontvangen van de foto's.

Praktisch

Bekijk onze portfolio met professionele foto's en stuur ons gerust een e-mail, bel ons of vul ons contactformulier in indien u interesse hebt in een samenwerking. Na een voorafgaande bespreking van uw vastgoed, bespreken wij een gewenste datum voor de fotoshoot.

We nemen samen een kijkje in het bedrijfspand, de woning of het appartement en bekijken elementen die meer of minder in het daglicht moeten gesteld worden.

Na het maken van de reportage ontvangt u van ons een link naar uw persoonlijke online galerij waar u de keuze uit de foto's kunt maken.

PORTFOLIO

Zakelijke portretten

Productfotografie

Uw bedrijfsvastgoed

Vastgoedfotografie

Hoogtefotografie

360° fotografie

3.9/5 - (18 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief