Fotograaf huizenverkoop

Woning of appartement verkopen

Wanneer u uw woning of appartement gaat verkopen, wil je uiteraard dat de klanten die de advertentie te zien krijgen, een goeie eerste indruk krijgen van het pand.

De bezoekers aan de site van uw immo kantoor of aan uw facebook pagina als u zelf het pand probeert te verhuren of te verkopen, willen onmiddellijk de mogelijkheden van het huis of appartement kunnen bekijken. Hier kan u nog meer informatie en foto's vinden over onze vastgoed fotografie. Of wil u kijken wat we al gerealiseerd hebben in de andere domeinen van de fotografie? Surf dan even naar onze portfolio.

Professionele fotograaf

Doe daarom altijd een beroep op een vastgoed fotograaf. Deze heeft jarenlange ervaring in het fotograferen van vastgoed (of dat nu voor een makelaar of een privé persoon is) en kan met de foto's de meerwaarde van uw pand in de verf zetten.

Een goed gefotografeerde woningpresentatie zorgt meestal voor een verkoop of verhuur op korte termijn.

Waarom dit uitbesteden aan een fotograaf?

Vandaag de dag is het toch makkelijk om zelf een aantal foto's te nemen met de smartphone? Inderdaad, de mogelijkheden van de smartphone fotografie zijn niet te onderschatten. Maar toch stoot je op een bepaald ogenblik tegen een technisch plafond.

Daarom vereist een goede woningfotografie niet enkel de nodige kennis, maar ook het juiste materiaal zoals een geschikte camera en de nodige objectieven. . Veel makelaars doen al jarenlang een beroep op gespecialiseerde fotografen.

Seconden

Bij het overlopen van (offline of online) advertenties voor een nieuwe woning, spendeert de bezoeker meestal maar luttele seconden per advertentie. Daarom is het van het grootste belang om uw bericht zo zorgvuldig mogelijk te plaatsen.

Men wil in een oogwenk een duidelijk beeld van de ruimtes en de sfeer van een woning. Daar komt woningfotografie om het hoekje kijken. Wanneer u de woning door een professional hebt laten fotograferen, dan gaat u ongetwijfeld een snelle en succesvolle verkoop of verhuur tegemoet.

Onze aanpak

Met portretfotografie Brugge hebben we eerst een voorbereidend gesprek met u . We bekijken samen de verschillende elementen die van belang zijn. Niet enkel hoe het huis er uit ziet, maar ook welke elementen interessant zijn om te benadrukken en welke zaken best minder belicht worden.

Dan gaan we over tot de eigenlijke fotografie en het aanleveren van de beelden in hoge en lage resolutie zodat uw pand als een echte aanrader de aandacht van de potentiële kopers trekt.Een goede presentatie van uw woning met foto's die mooi gefotografeerd zijn, doen wonderen!

Portretfotografie Brugge

Met Portretfotografie Brugge zit u goed. Bij ons krijg je een heldere uitleg over de mogelijkheden en de prijzen. De opdracht wordt snel afgewerkt zodat de foto's tijdig beschikbaar zijn. Op die manier kunnen ze zeer snel op het internet geplaatst worden en kan de bezichtiging al snel ingepland worden. Zo hoeft u geen maanden te wachten vooraleer er schot in de zaak komt.

Kortom, contacteer ons gerust voor een afspraak of stuur een bericht naar ons e mailadres. U kunt uiteraard ook het contactformulier op deze website invullen. Wij zullen graag bijdragen tot het succes van uw verkoop of verhuur.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief