Interieur fotografie prijs

Portretfotografie Brugge, uw partner voor interieurfotografie

Interieurfotografie lijkt op het eerste zicht niet de belangrijkste vorm van fotografie die beoefend wordt door Portretfotografie Brugge. Toch fotograferen wij regelmatig interieurs. We garanderen professionele fotografie inclusief nabewerking voor particulieren en bedrijven. Wil je meer weten over onze vastgoed fotografie of onze volledige portfolio bekijken? Klik dan op de links.

interieur fotografie

Portretfotografie Brugge, uw partner voor interieurfotografie

Interieurfotografie lijkt op het eerste zicht niet de belangrijkste vorm van fotografie die beoefend wordt door Portretfotografie Brugge. Toch fotograferen wij regelmatig interieurs. We garanderen professionele fotografie inclusief nabewerking voor particulieren en bedrijven.

Voorbereiding

Interieurfotografie vraagt de nodige voorbereiding. Welke aspecten wil u (letterlijk) in het licht plaatsen ? Wat is het aantal foto's dat u verwacht? Wenst u ook opnames van het exterieur? Dit zijn allemaal zaken die aan bod komen tijdens het voorbereidend gesprek.

De shoot

Naar gelang de opdracht kan de shoot een halve dag of een volledige dag in beslag nemen. Wij houden rekening met uw wensen en besteden veel aandacht aan de architectuur en details. We bezorgen u een offert op maat zodat u exact weet wat de tarieven zullen zijn. Voor shoots in een straal van 20 km rond Brugge, rekenen we geen reiskosten. Indien uw locatie verder van Brugge verwijderd is, krijgt u hiervoor een opgave van het uurtarief voor de reistijd.

Bedrijfsfotografie

Portretfotografie Brugge zorgt ook voor uw bedrijfsfotografie. U wil uw bedrijfsgebouw met interieur laten fotograferen en eventueel een aantal extra portretten van de zaakvoerder(s) en/of medewerkers laten nemen? Aarzel niet en contacteer ons voor uw offerte op maat. Uiteraard kunnen we ook uw producten fotograferen en deze vrijstaand maken in functie van de inlassing in een cataloog of op uw website.

Selectie

Na de shoot maken wij een selectie van de genomen beelden en zorgen voor de nabewerking. Dit is een belangrijke stap in het proces waar de fotograaf een hele tijd mee zoet is. Hierbij houden we opnieuw rekening met uw eventuele wensen. Eénmaal deze post-productie op de beste foto's voltooid is, krijgt u deze gepresenteerd in uw persoonlijke online galerij. U verkijgt tenslotte de foto's in hoge resolutie (ideaal voor publicatie).

Fotoshoot

Hoe veel tijd een dergelijke fotoshoot in beslag neemt, is moeilijk voorafgaand te zeggen. We fotograferen volop tot we overtuigd zijn dat we de nodige exterieur- en interieurfoto's hebben kunnen nemen. Bij grotere projecten kan dit een hele dag fotograferen zijn.

Hoge resolutie

Bij al onze opdrachten worden de foto's gemaakt in hoge resolutie, zodat elk detail in de foto te zien is en kan uitvergroot worden.

Tarief

Wat is het tarief voor interieurfotogtrafie? Het tarief hangt af van een aantal factoren: we hanteren geen vaste tarieven omdat alle gebouwen verschillend zijn. De gebouwen zijn niet enkel verschillend van grootte, maar ook de interieurs kunnen op een totaal verschillende manier gefotografeerd worden. Eventuele reiskosten per km kunnen ook een rol spelen voor projecten die op een grotere afstand van Brugge gelegen zijn.

Contacteer ons gerust om uw project te bespreken en een indicatie te krijgen van de kostprijs. We maken dan graag een offerte op maat zodat u in detail weet wat het project u zal kosten.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief