Profielfoto fotograaf

U wil een professionele profielfoto?

Dan bent u bij Portretfotografie Brugge aan het goede adres! Een goede profielfoto zegt veel over wie u bent. Neem daarom voor de ideale profielfoto geen gewone selfie, maar laat een portret maken door een professionele fotograaf. Het is belangrijk te weten wat u wilt uitstralen op de profielfoto.

Wil je een kijkje nemen naar onze portfolio in de andere domeinen van de portretfotografie, surf dan naar foto's in de studio, foto's op locatie of fotoshoots in Brugge.

Zakelijk portret

Met een perfecte profielfoto maakt u een goede eerste indruk. U hoeft echt geen fotomodel te zijn om een sterke persoonlijkheid neer te zetten op jouw profielfoto. Uiteraard moet voor een profielfoto op linkedin of uw bedrijfswebsite de professionaliteit duidelijk naar voren komen. Jouw profielfoto op je linkedin profiel geeft vaak een eerste indruk over wie je bent. Uiteraard wil je er niet enkel een mooie foto plaatsen, maar ook een foto die vertrouwen wekt bij je potentiële klanten en andere zakenrelaties.

Verschillende outfits

Breng op de fotosessie meerdere outfits mee. Kies vooral kleding die past bij het thema en zorg er voor dat de kleding jou toestaat op een ontspannen manier te poseren. Wij zorgen voor de rest

Studio

Een professionele profielfoto kan in de fotostudio genomen worden, maar ook bij of in uw bedrijfsgebouw of op een locatie die passend is voor de activiteit die u beoefent. Hoewel voor een zakelijk portret het vaakst een zwarte of witte achtergrond passend is, hebben wij in onze fotostudio meerdere alternatieve achtergronden om een mooi resultaat te bereiken.

Beroepsfotograaf

Hoewel iedereen op vandaag de dag beschikt over een smartphone met camera, adviseren wij u om een professioneel portret ter laten fotograferen door een echte portretfotograaf. Wacht niet tot op een huwelijk om door een zatte nonkel een nieuwe profielfoto te laten maken. Als geschoold fotografenkoppel staan wij garant om het beste resultaat af te leveren met een camera en belichtingsmateriaal die state of the art zijn.

Drukwerk

Misschien wil u wel nieuwe foto's laten maken voor uw bedrijfsdrukwerk. Ook hier is het belangrijk een mooie portretfoto te hebben in hoge resolutie. Ook op een dergelijke foto moet het gezicht en de houding een gemak en vertrouwen uitstralen. Op zo'n manier laat je het beste van jezelf zien.

Niet enkel een zakelijk portret

Portretfotografie Brugge zort niet enkel voor een nieuwe profielfoto voor uw linkedin profiel. Nee, ook voor vele andere toepassingen kan een mooie foto van pas komen. Sociale media platformen zoals facebook, instagram, twitter en waarom niet : een datingsite bieden u meer troeven als u uw persoonlijkheid uitspeelt via de perfecte profielfoto.

Met een goede foto staat of valt dikwijls het imago dat u van uzelf verspreidt. Boek daarom uw fotoshoot bij ons. U zal achteraf erg blij zijn met de gemaakte profielfoto's waarbij u zich van uw beste kant laat zien.

Portretfotografie Brugge

Aarzel niet om ons te contacteren voor een sessie op de door u gewenste dag. U hoeft enkel nog over uw outfit na te denken en wij stellen u voor de rest op uw gemak.

Niet één, maar twee fotografen

Met Portretfografie Brugge haalt u niet één, maar meteen twee fotografen in huis. Vincent & Ann zijn beiden geschoold fotograaf en kunnen al heel wat ervaring voorleggen in de portret fotografie. Graag bespreken we uw wensen en bieden we u een unieke fotosessie.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief